DENTALNI TURIZAM

U poslednje vreme, u naš centar dolazi sve više pacijenata iz drugih država. U početku su to bili naši građani koji privremeno žive i rade u drugim državama, a sada je sve više stranih državljana koji dolaze po preporuci svojih prijatelja, informišu se ili sa nama stupaju u kontakt preko interneta (web site), elektronske pošte (e-mail) i telefona.

Komunikacija sa pacijentima preko mail-a pokazala se vrlo uspešnom. Naša praksa je da pacijent prvo iznese svoj problem i da nas upozna sa svojim potrebama, a zatim da uradi OPT snimak obe vilice, kako bismo stekli uvid u situaciju i pred sobom imali sliku stanja zuba i okolnih struktura. Pacijent RTG snimak može da pošalje mail-om, što je najčešca praksa. Kada snimak stigne u ordinaciju, naš tim doktora pristupa analizi slučaja, kao i izradi orijentacionog plana lečenja.
Pacijenta vrlo brzo informišemo o:intervenciji koju treba uraditi, vremenskom trajanju lečenja, broju potrebnih dolazaka, kao i ceni usluga lečenja. Na osnovu predočenog plana i iznetih informacija, pacijent može da donese odluku o prihvatanju opisanih stomatoloških usluga i lečenja zuba. Kada se pacijent odluči za lečenje zuba, dogovaraju se datum i vreme dolaska u ordinaciju. Na kraju, nakon uspešno urađene sanacije zuba, sa pacijentima se dogovaramo o njihovom sledećem dolasku na kontrolni pregled.

Jedan broj naših građana, koji privremeno žive i rade u drugim državama, u vreme godišnjih odmora ili državnih praznika posećuje svoje prijatelje i rodbinu, nastojeći da slobodno vreme u domovini iskoristi za lečenje svojih zuba.

Stomatološka ordinacija Italdent svojim pacijentima iz inostranstva obezbeđuje smeštaj u hotelu Villa Panorama koji se nalazi u blizini ordinacije. Hotel poznat po visokom kvalitetu usluge i izuzetnom osoblju.Villa Panorama
Za vas takođe imamo organizovan prevoz od apartmana do ordinacije i nazad, kao i uslužni mobilni telefon kako biste sa doktorima bili neprestano u kontaktu.
Zvanični jezici koje koristimo u ordinaciji su srpski I engleski. Za sve ostale jezike, ukoliko ne govorite nijedan od dva navedena, možemo angažovati licenciranog prevodioca. Cena prevođenja zavisi kako od jezika, tako i od dužine prevođenja.

DENTALNI TURIZAM